Welcome to Avis

Autoverhuur op Nottingham East Midlands Airport

Autoverhuur op Nottingham East Midlands Airport Book a car from this location

Opening times

Day Opening

Address

Autoverhuur op East Midlands Airport

Nottingham East Midlands Airport ligt dicht bij Nottingham, Derby en Leicester. Het vliegveld is gemakkelijk bereikbaar vanuit geheel Groot-Brittannië.

Routebschrijving vanaf M1
Neem afslag 23a of 24 op de M1 en volg de borden naar het vliegveld.

Routebeschrijving vanaf M42
Rijd net zolang door tot de M42 verandert in de A42 en volg vervolgens de borden naar het vliegveld.

Haal uw huurauto op bij Avis op East Midlands Airport

Ga bij aankomst op East Midlands Airport naar onze balie in de aankomsthal (tegenover WH Smith). Om uw huurauto op te halen steekt u de aankomsthal door en volgt u het pad langs de vertrekhal. Volg vervolgens de gele pijlen naar autoverhuur.

Bent u lid van Avis Preferred? Laat ons van tevoren weten dat u komt en wij zorgen dat de huurpapieren en de autosleutel voor u klaar liggen.

Wij brengen geen aanvullende kosten in rekening als u heeft gereserveerd en uw vlucht is vertraagd of moest uitwijken naar een ander vliegveld. Reserveringen voor buiten onze normale openingstijden worden niet in behandeling genomen zonder een geldige betaalmethode en vluchtgegevens.

Het tarief voor vooraf geboekte en bevestigde reserveringen voor buiten openingstijd bedraagt £ 20 als u de auto tot twee uur na sluitingstijd ophaalt en £ 40 voor alle tijden daarbuiten.

Voertuigsleutels mogen niet bij de informatiebalie van het vliegveld of bij een andere derde partij worden achtergelaten.

Reserveer nu