Welcome to Avis

KIES VOOR AVIS INCLUSIVE EN RIJ MET VERTROUWEN

Zo wordt autohuur weer eenvoudig

Wij hebben geluisterd naar onze klanten om te begrijpen wat zij niet leuk vinden aan het huren van een auto. De stress van ingewikkelde producten met verwarrende prijzen, de angst voor onverwachte toeslagen en onzekerheid zijn het minst populair bij consumenten. Zo dachten we na over hoe we autohuur weer plezierig konden maken.

Dit heeft geleid tot Avis Inclusive, nu beschikbaar ook op uw locatie. Het maakt autoverhuur eenvoudig en vrij van stress.
 

 – Maak u geen zorgen meer over onverwachte toeslagen en onzekerheid. Avis Inclusive betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over onverwachte kosten als er iets misgaat. En met dekkingen zonder eigen risico en premium pechhulp bent u ook gedekt bij verlies van uw sleutels, een lege accu, een sterretje in uw voorruit of als de auto wordt gestolen.

 – Duidelijke, transparante prijzen. Zo komen er geen extra kosten bij en weet u al bij reserveren wat het gaat kosten.

 – Geen stressvolle, langdurige gesprekken over aansprakelijkheid. Wij weten dat gesprekken over dekking en aansprakelijkheid niet leuk zijn en wij voeren ze ook liever niet. Met Avis Inclusive zijn die gesprekken niet nodig, omdat we beide gedekt zijn, en u dus sneller de weg op kunt.

Avis Inclusive is beschikbaar in de gemarkeerde landen.
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.