Welcome to Avis

Prestige autohuur met Avis

Trakteer uzelf op een unieke rit in een Mercedes.

Prestige autohuur in Europa

Trakteer uzelf op een unieke rit.

Het Avis Prestige-wagenpark bevat enkele van de meest begeerde auto’s ter wereld, zoals zakelijke sedans, stille hybrides, luxe 4x4’s, pittige elektrische sedans en charmante coupés en cabriolet-sportwagens ... plus een selectie van de meest adembenemende superwagens.

Prestige-wagens zijn momenteel beschikbaar in Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Slowakije, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Gedetailleerde informatie over de exacte modellen die worden aangeboden op elke bestemming kunt u vinden op de landspecifieke Avis-sites. Reserveren kan op deze pagina.

Kies uw gewenste locatie in het reserveringsveld hierboven en zie welke Prestige-voertuigen beschikbaar zijn op uw reisdata. Prestige-wagens zijn aangegeven in rode vakken.

Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.