Leveren voor onze mensen

Een medewerker van Avis zorgt voor een huurauto

Een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving creëren bij Avis

Het omarmen en bevorderen van diversiteit is een cruciaal onderdeel van ons ethos als wereldwijde transportaanbieder. Bij Avis streven we er elke dag naar om een veilige, ondersteunende en inclusieve omgeving te creëren voor onze teams. Centraal hierbij staat de focus op het vergroten van de diversiteit binnen onze teams en een stap verder gaan door ervoor te zorgen dat we ook investeren in diverse bedrijven. Hoe doen we dit?

Lees het rapport van 2023
Een verhuurmedewerker van Avis Budget Group praat met een klant op een verhuurlocatie

Onze roadmap naar 2030: diversiteit

We hebben al gewerkt aan het vergroten van de diversiteit van ons personeelsbestand en het bevorderen van een inclusieve cultuur. Met onze doelstellingen voor 2030 behouden we zowel 50% diversiteit als 100% gendergelijkheid op alle niveaus van de organisatie. We zetten ons ook in om ten minste $ 10 miljard te investeren in diverse leveranciers.

Bestuur en verantwoordelijkheid bij Avis

Bij Avis wordt ons bedrijf ethisch en in overeenstemming met de toepasselijke wetten, regels en voorschriften uitgevoerd. We brengen ook een breder perspectief naar ons werk.

De reisindustrie is wereldwijd en we zijn ons ervan bewust dat dit leidt tot een verhoogd risico op mensenhandel en uitbuitingspraktijken. We nemen onze verantwoordelijkheden zeer serieus en nemen stappen om 100% van onze verhuurmedewerkers te trainen in het identificeren van en reageren op mensenhandel.

Werknemershulpgroepen (ERG’s) en de #POWERofDIFFERENT

Om ervoor te zorgen dat we een kanaal bieden om stemmen te laten horen, hebben we vier ERG’s opgericht onder de paraplu #PowerofDIFFERENT. De #PowerofDIFFERENT is onze toewijding om een inclusieve werkplek te bieden die de demografische, culturele en levensstijlverschillen van onze werknemers omarmt en viert. We hebben nu vier ERG’s: #POWERofWOMEN, #POWERofCOLOR #POWERofVETERANS en lanceerden in 2022 #POWERofPRIDE, dat onze LHBTI+ gemeenschap viert.

Een autoverhuurder bij een Avis-verhuurlocatie

Het welzijn van werknemers ondersteunen

De secundaire arbeidsvoorwaarden van Avis in de landen waarin we actief zijn, weerspiegelen de lokale praktijken en culturen; onze toewijding aan het bieden van uitgebreide en betekenisvolle secundaire arbeidsvoorwaarden en middelen is echter over de hele wereld consistent.

Ons Driving Well-being-programma voor het stimuleren van welzijn is erop gericht om onze mensen te helpen alle aspecten van welzijn te bereiken door gewoonten aan te moedigen die fysiek, emotioneel en financieel welzijn bevorderen.

Een lokaal ABG-team in Frankrijk bij een fondsenwervingsactie

Teruggeven

Met activiteiten over de hele wereld zetten we ons in om lokale gemeenschappen en goede doelen te ondersteunen, zowel op bedrijfsniveau als door individuele werknemers. We ondersteunen onze teams bij het besteden van tijd aan een lokaal doel of goed doel dat hen na aan het hart ligt. Op bedrijfsniveau sponsoren en werken we samen met verschillende organisaties, waaronder Make-A-Wish, R U OK?, Susan G. Komen en Toys for Tots.

Joseph Ferraro, President en CEO, Avis Budget Group

Het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie

We zijn er trots op om een cultuur van inclusie te stimuleren, terwijl we blijven werken aan verandering intern en binnen onze gemeenschappen. Via onze #PowerofDIFFERENT-strategie richten we ons op onderwijs om bewustzijn op te bouwen en een rechtvaardige en inclusieve werkplek te bevorderen waar iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt.

Joseph Ferraro
President en CEO