Welcome to Avis

Wij zijn er om u te helpen

Bij Avis doen we ons uiterste best om te zorgen dat u kunt genieten van probleemloze en stressvrije autohuur. Maar omdat de dingen niet altijd gaan zoals gepland, staat onze toegewijde klantenservice voor u klaar om te helpen met elk probleem dat zich kan voordoen tijdens uw huur.

Neem contact op met onze klantenservice via onderstaande gegevens en geef het nummer van uw huurovereenkomst of reservering door. Zo kunnen we de juiste gegevens snel opzoeken in ons systeem.

Is uw vraag van dien aard dat wij er niet direct een antwoord op hebben, dan voeren we een grondig onderzoek uit en verstrekken we u de resultaten hiervan, samen met een oplossing.
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.