Welcome to Avis

AUTOVERHUUR BIJ U IN DE BUURT MET AVIS

Reserveer slim. Reserveer vroeg. Boek uw najaarstrip vandaag nog.

Handige en flexibele autoverhuur in België en het buitenland

Uw autohuur bij Avis draait om meer dan alleen van A naar B komen.


Als u direct bij ons boekt, kunt u op het volgende rekenen:

  • Een verscheidenheid aan diensten en speciale aanbiedingen, van Avis Inclusive tot one-way-verhuur, luxe auto’s huren en lange termijn autoverhuur.
  • Service van hoge kwaliteit - ondersteund door meer dan 70 jaar ervaring, met een garantie op moeiteloos reizen voor onze Avis-klanten.

De juiste huurauto wacht op u. Kiest u voor autoverhuur in Europa? Of het nu een luxe huurauto, handige auto, of een praktische verhuiswagen is, wij hebben het voor u. Als u die droomvakantie naar een hoger niveau wilt tillen, huur dan vandaag nog een van onze luxe sportwagens.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het leasen of huren van een voertuig, wanneer u kunt rekenen op een autoverhuur in België, met onze autoverhuurservice tot 3 maanden voor niet alleen uzelf, maar ook een extra bestuurder. Dit geldt ook voor lange termijn autohuur.

Met 10.600 locaties verspreid over het VKEuropa en daarbuiten, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om een auto te huren. Of het nu gaat om luchthavens, treinstations en zeehavens, of om steden en dorpen, uw huurauto in België of daarbuiten is slechts één klik verwijderd.

Laten we vandaag nog beginnen met het plannen van uw reis en uw huurauto in Europa boeken. Om uw Avis-reis te starten, voert u eenvoudigweg uw gewenste locatie en data in de boekingsmodule hierboven in. Zo makkelijk werkt autoverhuur online. Tot binnenkort!

 

Vind de diensten voor u

Avis biedt regelmatig aantrekkelijke autohuuraanbiedingen aan, of het nu gaat om een korting in het winterseizoen of gewoon omdat we vinden dat u die aanbieding verdient. Deze zijn eenvoudig te vinden op onze website, dus u bent altijd op de hoogte. Zo kunt u de juiste huurauto reserveren, met de juiste aanbieding, direct ter plekke

Zorg dat u naast die aanbiedingen ook deelneemt aan ons Avis Preferred-loyaliteitsprogramma en hoor als eerste over updates in ons wagenpark, de prioriteitsservice, het overslaan van wachtrijen en nog veel meer aantrekkelijke voordelen.

Onze autoverhuurdiensten gaan veel verder dan alleen de beste bestemmingen bieden waar u uw auto naar keuze op kunt halen. Wij kunnen u een reeks diensten bieden, zoals extra dekking, pechhulp en luchthaventransfers.

Soms heeft u een auto nodig om van A naar B te gaan, maar niet terug. Daarom bieden wij onze eenrichtingshuur.

Hoewel we een autoverhuurder zijn, begrijpen we dat u soms liever niet zelf rijdt. Daarom is er onze Avis chauffeursservice, waarbij u gewoon instapt, ontspant en het rijden aan ons overlaat.

En ook makkelijk … als u geen tijd heeft om onze locatie te bezoeken en u woont binnen een straal van zo’n 60 km van een van onze locaties, dan komen wij uw gewenste huurauto brengen en ophalen bij u thuis met Avis Delivers.