Welcome to Avis

Autoverhuur

Autoverhuur van Avis

Autoverhuur met Avis is meer dan van A naar B gaan. Het gaat om uw reiservaring, een onvergetelijke reis maken, en de auto’s die uw avontuur nog mooier maken.

Bij Avis kunnen we u helpen de auto te huren die perfect bij uw behoeften past. Met 5000 autoverhuurlocaties over heel Europa en de rest van de wereld was uw autohuur bij ons reserveren nog nooit zo eenvoudig.

Of u nu op zakenreis naar Seattle gaat, een roadtrip door Zuid-Frankrijk maakt of op gezinsvakantie gaat, wij hebben de autoverhuuroplossing op maat van uw behoeften.

Vind de diensten voor u

Avis biedt regelmatig aantrekkelijke autohuuraanbiedingen aan, of het nu gaat om een korting in het winterseizoen of gewoon omdat we vinden dat u die aanbieding verdient. Deze zijn eenvoudig te vinden op onze website, dus u bent altijd op de hoogte. Zo kunt u de juiste huurauto reserveren, met de juiste aanbieding, direct ter plekke

Zorg dat u naast die aanbiedingen ook deelneemt aan ons Avis Preferred-loyaliteitsprogramma en hoor als eerste over updates in ons wagenpark, de prioriteitsservice, het overslaan van wachtrijen en nog veel meer aantrekkelijke voordelen.

Onze autoverhuurdiensten gaan veel verder dan alleen de beste bestemmingen bieden waar u uw auto naar keuze op kunt halen. Wij kunnen u een reeks diensten bieden, zoals extra dekking, pechhulp en luchthaventransfers.

Soms heeft u een auto nodig om van A naar B te gaan, maar niet terug. Daarom bieden wij onze eenrichtingshuur.

Hoewel we een autoverhuurder zijn, begrijpen we dat u soms liever niet zelf rijdt. Daarom is er onze Avis chauffeursservice, waarbij u gewoon instapt, ontspant en het rijden aan ons overlaat.

En ook makkelijk … als u geen tijd heeft om onze locatie te bezoeken en u woont binnen een straal van zo’n 60 km van een van onze locaties, dan komen wij uw gewenste huurauto brengen en ophalen bij u thuis met Avis Delivers.