Welcome to Avis

Er is geen betere manier om Groot-Brittannië te ontdekken dan met de auto

Steden, luchthavens of belangrijke plaatsen, noem ze maar op, wij zijn aanwezig in het Verenigd Koninkrijk. Of u nu op zoek bent naar een gezellig autootje voor een stadsrit, een stijlvolle coupé voor een romantische roadtrip, een sterke 4x4 of een ruime peoplecarrier voor een gezinsvakantie, wij hebben de perfecte auto voor u. Met locaties in het hele land garanderen we dat u een auto vindt waar u die nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. 

 

De auto die u kiest, is de auto die u krijgt!
 

Met onze zorgvuldig samengestelde collectie van stijlvolle huurauto’s met karakter, de Avis Select Series, kunt u direct wegrijden in het exacte model van uw keuze. Avis Select Series is verkrijgbaar op veel belangrijke luchthavens en steden in Ierland, Duitsland en Italië. Reserveer de auto van uw keuze op dezelfde manier als de basismodellen in ons wagenpark. Bovendien hoeft u niet heen en weer te rijden: wij bieden eenrichtingsverhuur in Groot-Brittannië.

 

Scrol naar beneden om onze toplocaties voor autoverhuur in het Verenigd Koninkrijk te ontdekken en kies de beste plek om uw huurauto op te halen en in te leveren. Of klik op onderstaande knop om ons te laten weten waar en wanneer u aan uw reis wilt beginnen.

 

Het begint allemaal op het moment waarop u plaatsneemt achter het stuur van uw huurauto. Reserveer nu bij Avis en laat uw reis hier beginnen. 

Reserveer nu