Welcome to Avis

Betrouwbare autoverhuur in Italië

Van de uitgestrekte en schilderachtige meren en spectaculaire berggebieden van het noorden, naar een centraal gelegen hoofdstad die zowel de geboorteplek van het Romeinse rijk als bakermat van de renaissance was, naar de geweldige stranden langs de Middellandse Zee, de bezienswaardigheden van Italië zijn eindeloos. Onvergetelijke historische plekken, levendige steden, glooiende wijngaarden en plattelandsdorpen trekken jaarlijks meer dan 50 miljoen bezoekers naar Italië.

Met strategische afhaallocaties in het hele land, inclusief de grote steden zoals Rome, Milaan, Florence en Venetië, waar in Italië u uw huurauto ook ophaalt, u bent zo de weg op. Onze autoverhuur locaties in Italië zijn comfortabel gelegen op elke grote luchthaven, veerhaven en treinstation. Dus of u nu arriveert door de lucht, over land of over zee, u kunt profiteren van snel en eenvoudig inchecken, zodat u meer tijd heeft voor het verkennen van de geweldige landschappen en historische plekken in Italië. Onze huurauto diensten in Italië zijn ook beschikbaar op de prachtige eilanden Sicilië en Sardinië; waar stranden, natuur en cultuur samenkomen.

Als u een eenrichtingsreis wilt plannen door Italië, laat ons dan vooraf uw gewenste locatie weten en ons vriendelijke team zal een snelle en eenvoudige levering van uw voertuig verzorgen, waar u dat maar wilt.

Autoverhuur Italië met Avis. Er is geen betere manier om Italië te ontdekken dan met de auto.