Welcome to Avis
Uw autohuurreserveringen en -voordeel

Reserveringen en voordeel bijhouden

Dit is het gedeelte van onze website dat is gewijd aan het online bijhouden van uw reserveringen. Meld u aan, volg uw Avis Preferred-loyaliteitsstatus en profiteer van de overvloed aan exclusieve voordelen.

Beheer uw autohuur

Haal het meeste uit Mijn Avis

Via Mijn Avis kunt u reserveringen terugvinden, ontbrekende huren handmatig invoeren en uw loyaliteitsstatus bekijken. Ontdek ook de nieuwste aanbiedingen en bewerk persoonlijke gegevens, contactgegevens en communicatievoorkeuren.

Profiteer van autohuurvoordelen bij Avis Preferred

Loyaliteit loont

Avis Preferred is onze manier om u als trouwe klant te bedanken. De voordelen variëren van gratis autohuur, gratis upgrades en gratis dekking van een tweede bestuurder tot Priority Service en vele andere extra's.

Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.