Welcome to Avis

Autoverhuur in het Midden-Oosten

Een rit door het Midden-Oosten is een prachtige ervaring voor de avontuurlijke reiziger. Kies voor Jordanië: rijd vanuit Amman naar de eeuwenoude rozenstad Petra en van daar naar Wadi Rum, het thuis van de semi-nomadische Bedoeïenen. Rijd door en arriveer op het laagste punt op aarde – de Dode Zee.

Verblijf een aantal dagen in Oman, met zijn uitstekende wegennet, en ontdek de bergen, woestijnen en grottencomplexen buiten Muscat. De kustweg terug naar de hoofdstad komt langs een eeuwenoude stad die Marco Polo nog heeft bezocht.

Ontdek de Verenigde Arabische Emiraten

De “wadi bashing” kan doorgaan in de Verenigde Arabische Emiraten. Rijd over uitstekend onderhouden snelwegen en ontdek de overvloedige moskeeën en de rijke geschiedenis van Sharjah, de souks van Dubai en de hotels in tenten en forten in Dubai en het nabijgelegen Abu Dhabi. Maak tijd voor kamelenritten, valkenierswedstrijden en off-road jeepactie in de zonovergoten duinen. Abu Dhabi’s Liwa-woestijn is een van de grootste ononderbroken zandwoestijnen ter wereld. Met Avis ploegt u er snel en gemakkelijk doorheen.

Ontdek Israël

Israël is een eenvoudig om in een roadtrip te bereizen. U rijdt in slechts 3,5 uur van het noordelijke Tel Aviv naar Eilat in het zuiden (en u kunt er het paleis van Herodus bezoeken). De meeste actie vindt dichter bij de hoofdstad plaats: cruise in noordelijke richting naar Bethlehem en in oostelijke richting naar historisch Jeruzalem. Rijd voor een duik in 's werelds beroemdste zoute meer door naar de Dode Zee.

Waar wilt u ons ontmoeten om aan uw reis beginnen?

Reserveer nu