Welcome to Avis

Autoverhuur in Latijns-Amerika

Er is geen betere manier om Latijns-Amerika te ontdekken dan met de auto

In de meeste steden en op de meeste luchthavens in Latijns-Amerika zijn verhuurlocaties van Avis te vinden. Voor vakantiegangers in Centraal-Amerika is de reis vanuit San José, Costa Rica, naar het wereldberoemde Monteverde wolkenwoudreservaat en naar de ongerepte stranden aan de Pacifische kust moeilijk te overtreffen. Een indrukwekkende 2,5 procent van de totale biodiversiteit op aarde is in Monteverde te vinden.

Het uit een ansichtkaart afkomstig lijkende merendistrict bij Bariloche in Argentinië is perfect voor outdoor-enthousiastelingen. De nog avontuurlijkere reiziger kan in zuidelijke richting doorrijden langs de grens met Chili naar het nationale park Perito Mereno in het indrukwekkende Patagonië. Dit kan wel eens een van de meest memorabele ritten van uw leven worden: denk aan een uitgestrekte hemel en een eenzame guanaco op een heuveltop in de verte.

Rijd van Guayaquil in Ecuador in noordelijke richting langs de indrukwekkend mooie Pacifische kust. Passeer surfstranden en vissersdorpjes en neem een boot naar het wildreservaat van Isla de la Plata.

Waar wilt u ons ontmoeten en uw reis beginnen?
Reserveer nu