Welcome to Avis

U zit in de perfecte huurauto voor u het weet

Of u nu op zoek bent naar een vrolijke, compacte auto, een gezellige hatchback, een ruime stationwagen, een zakelijke sedan of een ruime peoplecarrier, wij hebben de perfecte auto voor u op toplocaties in heel Madrid.

Waar wilt u ons ontmoeten en uw reis beginnen?
Reserveer nu

Uw reis begint hier

Ontdek Madrid per auto met Avis en rijdt afwisselend door de keistenen straatjes en over de moderne boulevards. Waar cultuurliefhebbers de meesterwerken in het Prado en het Thyssen-Bornemisza-museum zullen bewonderen, zullen anderen genieten van het winkelen op de rommelmarkt Rastro.

Huur een roeiboot in het bijna 150 hectare grote Parque del Retiro en zorg tijdens een wandeling langs de 15.000 bomen, de rozentuin en de kunstgaleriën dat u trek krijgt – u zult het nodig hebben. De lange Madrileense avonden beginnen met “tapeo”, waarbij mensen van de ene naar de andere tapasbar struinen, om vervolgens een restaurant of café uit te kiezen om te ontspannen na een drukke dag. En daarna wellicht een drankje op een terrasje… of in een club? 

En, u hoeft niet heen en weer te rijden: wij bieden eenrichtingshuur in heel Spanje.

Buiten Madrid

Op 48 kilometer ten noorden van Madrid vindt u een kolossaal granieten fort, de Real Monasterio de San Lorenzo de El Escorial. In dit 16e-eeuwse klooster is een weelde aan schilderijen en wandkleden te bezichtigen.

Vanuit Cercedilla, vanaf de hoofdstad een uur rijden in noordoostelijke richting, leiden wandelpaden met treden omhoog de bergen van Guadarrama in.

Elders in Spanje liggen de bruisende cultuursteden Barcelona en Bilbao en de rotsachtige, klifrijke kust van de Costa Brava, die doorloopt tot aan de Franse grens, te wachten om ontdekt te worden. Stop in de Romeinse historische stad Segovia op uw weg naar de zonovergoten vlakten van Andalusië. Bezoek de middeleeuwse parel Córdoba en vervolgens Sevilla voor Flamenco en tapas. Reis daarna door naar de met sneeuw bedekte pieken van de Sierra Nevada, tussen Granada en Málaga.

Bang dat u verdwaalt?

Om uw reis nog gemakkelijker te maken, kunnen we een navigatiesysteem bij uw auto leveren. Zo kunt u ontspannen op pad. Vraag er een aan als u reserveert

Spaanse verkeersregels

Aan welke kant van de weg?

In Spanje rijdt men rechts.

Landelijke verkeersregels

 • Mobiele telefoons mogen tijdens het rijden op geen enkele manier worden gebruikt.
 • Gebruik geen koptelefoon of oordopjes tijdens het rijden (behalve gehoorapparatuur).
 • Bij slecht daglicht moeten de dimlichten ontstoken worden.
 • Gebruik altijd uw richtingaanwijzers indien nodig; op het verzuimen hiervan staat een boete.
 • Fietsers hebben voorrang.

Maximumsnelheid

Alle maximumsnelheden staan aangegeven in km/u.

Voor een gewone Avis-huurauto zonder aanhanger geldt:
 • Binnen de bebouwde kom: 50 km/u
 • Buiten de bebouwde kom: 90 km/u
 • Snelweg: 120 km/u

Tenzij anders aangegeven.

Kindveiligheid/veiligheidsgordels


 • De bestuurder en alle passagiers zijn verplicht een veiligheidsgordel te dragen.
 • Voor kinderen jonger dan 12 of kleiner dan 135 cm is het gebruik van een geschikt kinderzitje verplicht.
 • Kinderen jonger dan 12 jaar mogen niet op de passagiersstoel naast de bestuurder zitten.

Let op: het is de verantwoordelijkheid van de ouder/verzorger of huurder van de auto om het juiste kinderzitje in het voertuig te hebben.

Deze regels zijn uitsluitend bedoeld als richtlijn. Wij streven ernaar deze informatie actueel te houden, maar het volgen van de genoemde regels is geheel op eigen risico.