Welcome to Avis

Autoverhuur in Azië

Er is geen betere manier om Azië te ontdekken dan met de auto.

Een reis door Azië waarbij u zelf rijdt is altijd de moeite waard voor de avontuurlijke reiziger. Binnen drie uur nadat bent geland in Bangkok, staat u op een van de stranden of in een groen, bosrijk nationaal park. Neem vanaf Kuala Lumpur in Maleisië de snelweg naar de dorpjes in de Cameron Highlands, waar een gematigd klimaat heerst – een verrassende plek om te genieten van een echt Engelse "afternoon tea".

Rijd op het subcontinent vanaf uw villa naar verlaten palmenstranden, rotsformaties en de grote safariparken van Sri Lanka. In India kunt u de legendarische Gouden Driehoek van Delhi, Agra en Jaipur het best op uw gemak met de auto ontdekken.

Waar kunt u nog meer naartoe rijden in Azië?

Bezoek de tussen de rijstvelden verscholen hindoeïstische tempels en prachtige stranden van Bali of de grotten en watervallen van het romantische eiland Jeju in Zuid-Korea. Ga in China naar de dorpjes langs het meer in Suzhou, ten westen van het futuristische Sjanghai, of rijd van de nauwe hutongs van Beijing naar een van ’s werelds meest imposante bouwwerken – de Chinese Muur.

Waar wilt u ons ontmoeten en uw reis beginnen?