Welcome to Avis

Autoverhuur in Australië, Nieuw-Zeeland en Oceanië

Er is geen betere manier om Down Under te ontdekken dan met de auto.


Huur een auto in Australië

Australië biedt het droomdecor voor een autovakantie. Start in Sydney en toer langs de Blue Mountains, rijd naar Melbourne voor een spectaculaire kustrit langs het Mornington Peninsula, of naar Cairns om de met eucalyptus doordrenkte rust van Cape Tribulation en het regenwoud van Far North Queensland te ontdekken. Rijd naar de Gold Coast voor een surfsafari of ga op avontuur in de Outback vanuit Adelaide, Alice Springs of Darwin. Of wat dacht u van een tocht langs de prachtige, afgelegen wijngaarden van Margaret River, net ten zuiden van Perth?


Huur een auto in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland, vandaag de dag ook wel bekend als Midden-aarde of Narnia, is een ander land dat uiterst geschikt is voor wie graag zelf rijdt. Een rondreis over de stille wegen tussen Christchurch op het Zuidereiland, bijvoorbeeld, voert u langs geothermische warmwaterbronnen, gletsjers, canyons, gloeiwormgrotten, en prachtige meren en fjorden.

Nog verder van de gebaande paden kunt u bij Avis een auto huren op bijna alle eilanden in Oceanië die u maar kunt bedenken, van Amerikaans-Samoa tot Vanuatu. Op veel van deze locaties waar geen reguliere bussen of treinen rijden, is het hebben van eigen vervoer essentieel om het land te kunnen zien. Ontdek het paradijs op uw eigen tempo.

Waar wilt u ons ontmoeten en uw reis beginnen?
Reserveer nu