Welcome to Avis

Rijden met een beperking

Een auto voor iedere bestuurder

Wij willen dat iedere bestuurder een auto bij ons kan huren. Daarom bieden wij oplossingen voor mensen met een fysieke beperking in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

In Centraal-Europa bieden wij dankzij ons partnerschap met Paravan een reeks VW Paravan Maxi Caddy's en in het Verenigd Koninkrijk kunnen wij de auto van handbesturing voorzien. Dit systeem heeft onder meer een handgestuurde rem en versnellingsbak, evenals een stuurknuppel. 

Kunt u niet wachten om de weg op te gaan? Neem contact op met ons reserveringsteam en wij regelen een auto met handbesturing in het Verenigd Koninkrijk of een Paravan in Zwitserland, Duitsland of Oostenrijk.
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.