Welcome to Avis

Een auto voor iedere bestuurder

Wij willen dat iedere bestuurder een auto bij ons kan huren. Daarom bieden wij oplossingen voor mensen met een fysieke beperking in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

In Centraal-Europa bieden wij dankzij ons partnerschap met Paravan een reeks VW Paravan Maxi Caddy's en in het Verenigd Koninkrijk kunnen wij de auto van handbesturing voorzien. Dit systeem heeft onder meer een handgestuurde rem en versnellingsbak, evenals een stuurknuppel. 

Kunt u niet wachten om de weg op te gaan? Neem contact op met ons reserveringsteam en wij regelen een auto met handbesturing in het Verenigd Koninkrijk of een Paravan in Zwitserland, Duitsland of Oostenrijk.

Rijden met handbediening

Avis maakt gebruik van Lynx-handbediening om onze voertuigen geschikt te maken voor invalide bestuurders. Met deze bediening worden de rem en de versnelling van een automaat aangepast voor bediening met de hand. Dit systeem wordt gebruikt door bestuurders die een handicap hebben aan het onderlijf, maar van wie het bovenlijf wel goed functioneert en die een goede controle hebben over de handen en vingers.

Ook een stuurknuppel (stuurhulp) is onderdeel van het systeem; deze is geschikt voor auto's met een bestuurdersairbag. Op verzoek is ook een panoramaspiegel verkrijgbaar.

Avis maakt gebruik van Lynx-handbediening voor invalide bestuurders

De VW Paravan Caddy Maxi

De Volkswagen Caddy Maxi heeft satellietnavigatie en het parkeersysteem "Park Distance Control". Met dit voertuig bent u verzekerd van een prettige rit dankzij een reeks aan praktische functies.

De VW Caddy Maxi biedt plaats aan zes personen. Hij heeft voldoende ruimte voor één rolstoelgebruiker en vijf extra passagiers en is in het bijzonder geschikt voor gezinnen. De Paravan is echter ook erg handig voor een groot aantal andere gelegenheden.
UW SESSIE GAAT VERLOPEN
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

We hebben het idee dat u bent weggegaan. De pagina verloopt over 0 minuten.

Indien u wilt doorgaan in plaats van opnieuw beginnen, klik dan op de onderstaande button.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Sorry, na een periode van inactiviteit is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.