Welcome to Avis

RIJD ZONDER ZORGEN EN HUUR EEN AUTO MET AUTOMAAT

Huur een auto met automaat bij Avis en geniet van rijden zonder koppelingspedaal

Wegrijden in een huurauto met automaat is een fluitje van een cent met Avis. Wij bieden een grote verscheidenheid aan huurauto’s met automaat die zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu van A naar B moet in een drukke stad, vanaf de luchthaven snel naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst rijdt of een ontspannende roadtrip door Europa maakt met uw gezin, een huurauto met automaat neemt alle stress tijdens het autorijden weg.

 

Bekijk ons aanbod en kies uit een reeks auto’s met automaat die u kunt huren en kunt ophalen op handige luchthaven- en centrumlocaties over de hele wereld. Of u nu op zoek bent naar een compacte en budgetvriendelijke optie of een luxe voertuig, zoals een Mercedes E-Klasse of Audi Q2. Selecteer uw ophaallocatie en datums en filter uw resultaten om zo een huurauto met automaat vinden die bij u past.

 

Gaat u maar in één richting? Perfect. Dan kunt u profiteren van onze eenrichtingsverhuurservice, die ook beschikbaar is voor huurauto’s met automaat. Deze extra dienst brengt u precies waar u heen moet.

Hire an automatic car