Welcome to Avis

Avis en jouw veiligheid

De onverbiddelijke belofte van iedereen hier bij Avis om alle klanten en medewerkers veilig te houden.

Jouw veiligheid tijdens je reis met Avis

Er is niets belangrijker dan de gezondheid en de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Dat is altijd de hoogste prioriteit van Avis.

Ons veiligheidsbeleid betreft niet alleen de verhuur zelf, maar ook de kwaliteit van ons goed onderhouden wagenpark, het beschermen van je gegevens, en het optimaliseren van je digitale ervaring, ervoor zorgen dat onze verhuurlocaties schoon en veilig zijn en dat je auto grondig schoongemaakt is.

We doen er alles aan om je vertrouwen waar te blijven maken, onder andere door ervoor te zorgen dat al onze medewerkers zich aan de hoogste veiligheidsnormen houden.

Je aanmelden voor Avis QuickPass betekent dat je minder lang hoeft te wachten bij de balie

Een veilige online ervaring bespaart je tijd

  • Je kunt veilig reizen met QuickPass om de gegevens die we voor de huur nodig hebben te delen wanneer het jou uitkomt, tot vlak voor het moment waarop je je huurvoertuig komt ophalen. Dat betekent dat we je huurcontract kunnen voorbereiden, waardoor je aan de balie tijd bespaart.
  • We zorgen er ook voor dat op de meeste locaties in België papierloze autoverhuurcontracten beschikbaar zijn.
  • Avis Budget Group wil dat je je nergens zorgen over hoeft te maken als je toegang geeft tot je persoonsgegevens en in ons Privacybeleid lees je wat er gebeurt met de gegevens die je aan ons verstrekt en welke opties je hebt.

Onze verhuurlocaties

We blijven al het mogelijke doen om een schone, veilige omgeving te creëren. Dat betekent dat we blijven luisteren naar reisadviezen van de overheid en zorgen dat onze processen aan alle wettelijke vereisten voldoen.

  • Balies en harde oppervlakken op onze verhuurlocaties worden nog steeds regelmatig schoongemaakt
  • Reinigingszeep is beschikbaar
  • Onze medewerkers moeten hun handen regelmatig wassen. Ze hebben een training gevolgd om te voldoen aan hoge eisen op het gebied van gezondheid, veiligheid en regelgeving, zoals over de beschikbare producten en processen die je veiligheid moeten garanderen.
Een klant de sleutel overhandigen voor hun Avis huurauto
U veilig houden: Grondige reiniging bij Avis voor en na iedere huur met goedgekeurde reinigingsproducten

Je auto

Als je met Avis reist, is het belangrijk om te weten dat we altijd voor je klaar staan en dat al onze medewerkers er alles aan doen om te zorgen dat je veilig op weg kunt in een van onze goed onderhouden huurauto's. Om je veiligheid te garanderen, wordt elke auto voorafgaand aan elke verhuur grondig schoongemaakt.

  • Onze huurvoertuigen worden voor elke verhuur grondig voorbereid voordat ze de weg opgaan. Dat betekent dat de banden, het oliepijl, het koelvloeistofniveau, de verlichting en de ruitenwissers nagekeken worden.
  • We werken samen met Dettol, zodat we de beschikking hebben over toonaangevende desinfecteermiddelen om onze auto's en verhuurlocaties schoon te maken
  • We besteden extra aandacht aan stuurwielen, richtingaanwijzers, dashboards, handgrepen, bedieningsknoppen, bekerhouders, middenconsoles, en alle deurgrepen aan de binnen- en buitenkant.
  • Als je rechtstreeks gereserveerd hebt, sturen we na afloop van de huur je kwitantie naar het e-mailadres dat je bij het inleven van de auto hebt verstrekt. Je kunt ook 36 uur na afloop van de huur je factuur hier downloaden.