Welcome to Avis

Welkom bij het leven op de snelle rijstrook

Avis Preferred is onze Priority Service voor deelnemers. Wilt u dat ook? Deelnemen is snel, eenvoudig en volledig gratis.

De voordelen sluiten aan op uw behoeften... deelnemers profiteren van voordelen zoals een weekend gratis autohuur, sneller reserveren en huren, Priority Servicebalies en gunstig geparkeerde auto’s.

Op sommige verhuurlocaties staat uw auto voor u klaar met de sleutel erin, zodat u de verhuurbalie helemaal kunt overslaan.

Om deel te nemen aan Avis Preferred heeft u alleen een rijbewijs en betaalkaart nodig. U moet ook voldoen aan de algemene reserveringsvoorwaarden van het land. Sommige zakelijke accounts en partneraccounts kunnen uitgesloten zijn van voordelen zoals gratis upgrades en autohuur – en de mogelijkheid van upgrade van deelnemersniveau – maar u kunt wel blijven profiteren van de Avis Preferred Priority Services.
Aanmelden
Avis Preferred-lidmaatschapskaart
Uw sessie staat op het punt te verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, verloopt uw sessie over (x minuten) 5 minuten.

Indien u nog steeds aanwezig bent en wilt doorgaan, klik dan op Doorgaan.

Uw sessie is verlopen
Sessie afsluiten die op het punt staat te verlopen

Het lijkt erop dat u een pauze heeft genomen. Om ervoor te zorgen dat uw opgegeven informatie goed beveiligd blijft, is uw sessie verlopen.

Klik op de onderstaande button om terug te keren naar de homepage.

Sorry, no cars from your chosen group are available for the location. Would you like to stick with this location?

No
Wat wilt u graag doen?
Close clear changes popup

Klik op de button 'Verder' om op deze pagina te blijven, of op 'Annuleren' om de pagina te verlaten.

Welke voorwaarden wilt u bekijken?
Maak uw keuze.
Close terms & conditions popup

Selecteer een bestand om het te bekijken of te downloaden

? Reserveringsvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn op de reservering. Ze bevatten informatie over annuleringen, no-shows en over wat u moet meenemen als u uw voertuig komt ophalen. Specifieke Locatievoorwaarden hebben betrekking op het land of de verhuurlocatie waar u uw voertuig huurt en bevatten onder meer specifieke informatie over zaken zoals leefijdseisen. Algemene huurvoorwaarden zijn de voorwaarden die van toepassing zijn als u een voertuig huurt, zoals uw verplichtingen aan ons en onze verplichtingen aan u.