Welcome to Avis

BESPAAR TOT 10% OP UW AUTOHUUR IN CENTRAAL EUROPA

Boek nu die autovakantie waar je op hebt gewacht

BESPAAR TOT 10% IN CENTRAAL EUROPA

Winterplezier in Centraal Europa

Mis het niet en reserveer vandaag nog uw auto. Geniet van een trip in centraal Europa en bespaar tot 10% op uw autohuur.

Geniet dit jaar zonder zorgen van uw wintervakantie: het wagenpark van Avis in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen is van november tot maart 100% uitgerust met winterbanden - alles inbegrepen.

U wilt uw eigen voertuig niet belasten met onnodige kilometers als u op uw welverdiende wintervakantie gaat? Huur een auto met onbeperkt aantal kilometers voor een grenzeloze vrijheid, flexibiliteit en onafhankelijkheid. U kunt rijden zonder enige beperking en zonder extra kosten, aangezien de meeste huurauto's van Avis worden aangeboden met een onbeperkt aantal kilometers.*

 

En het beste van alles: u bespaart tot 10% op uw volgende huur met de optie 'Online betalen'. Dit geldt natuurlijk ook voor uw Paas- of zomervakantie. Plan vooruit, boek en bespaar op elke verhuur.

 

Kies uit een breed gamma aan voertuigen, met verschillende maten en modellen om aan uw behoeften te voldoen. Laat je inspireren door onze aanbevelingen hieronder.


En vergeet niet dat autoverhuur bij Avis nu sneller, veiliger en flexibeler is dan ooit.